Indmeldelse:
Medlemsskab og kontingent
 

Hvis du vil være medlem af 29er klubben, skal du tilmelde dig og betale på den internationale side. Kontingentet dækker medlemskab af både Dansk 29er klub og International 29er Class Association, som er et krav for at kunne deltage i de større kapsejladser.

29er sejlere betaler på http://29er.org

Her vælges "Pay Dues" nederst til venstre på forsiden eller brug det direkte link:
http://www.regattanetwork.com/membermgmt29er/membership_registration_start.php


29erXX sejlere betaler på http://www.29erxx.com

Her vælges "Pay Dues" nederst til venstre på forsiden eller brug det direkte link:
http://www.regattanetwork.com/membermgmt/29ERXX/membership_registration_form.php

Det er vigtigt at alle oplysninger, navn, nationalitet, fødselsdata og især din mail adresse er korrekt. Du skal betale med et internationalt kredit kort (Visa, Eurocard, Mastercard..).
Det er også vigtigt at skrive nummeret på den jolle, du sejler i, fordi antallet af danske joller, der er registreret, har betydning for indflydelsen i den internationale klasseorganisation.

Hvis du skal forny dit medlemskab eller betale kontingent gør du det på samme adresse. Det er vigtigt at du checker de oplysninger der er opført især din mail adresse.

Det koster for danske sejlere 400 DKK at melde sig ind (via www.29.org), hvoraf  EUR 10 (ca. DKK 75) går til International 29er Class Association, og resten, ca. DKK 325, går til Dansk 29er klub. Disse penge går til opfyldelse af klubbens formål

Hvis du ønsker at sejle internationalt både i 29er og i 29erXX, er det nødvendigt at betale begge steder. Du indbetaler 400 kr. begge steder, men ved henvendelse til kassereren, kan du få refunderet den danske andel af det ene kontingent (ca. 325 kr.)

Hvis du har spørgsmål eller har et problem kan du kontakte kassereren.

For andre betalinger er klubbens konto:
Jyske bank - Middelfart afd.
Reg.nr.: 7256 Kontonr.: 0001078733.

Dansk 29er Klub